Over enkele weken gaan wij weer op de  beurs staan om ons bedrijf te promoten, hopelijk ook meer klandizie te mogen ontvangen! Met bedrukte tape willen we het bedrijf toonbaar maken aan een ieder, hiermee vallen we zeer zeker op toch?

Doordat ik ben gaan zoeken op het internet hoopte ik het enigszins te vinden, had helaas niet genoeg tijd om naar onze vaste drukkerij te gaan. Ik ben dan ook terecht gekomen op de website van Maxilia waar het gewoon mogelijk is om vanachter je eigen computer tape te laten bedrukken geheel naar eigen wens! Hoe ideaal is het dat je er niet meer voor weg hoeft te gaan maar het persoonlijk en snel geregeld hebben.

51621_tape

Dit kon geen toeval zijn…

Aangezien ik toch al op deze website terecht was gekomen heb ik ook gelijk verder gekeken wat ze kunnen waarmaken voor ons bedrijf. Het graveren van pennen, bedrukken van petten en nog veel meer. Dit was perfect aangezien de kosten bij hun een stuk lager ligt als dat ik voorheen heb betaald. Met de achterliggende gedachten om dit bedrijf te testen heb ik er eerst voor gekozen om de bedrukte tape te bestellen. Zo kon ik goed zien hoe dat hun kwaliteit is, mocht deze uiteraard goed zijn zal ik er meer bestellen.

51539_paper-tape,1

Zo heb ik afgelopen week mijn tape binnen gekregen en deze was perfect! Netjes bedrukt waardoor we dit zeer zeker zullen gebruiken op de beurs. Zoals beloofd ben ik weer naar deze website gegaan om de rest ook te bestellen!

Comments are closed.

Post Navigation