Geniet van het lekkere weer door lekker te zonnen op een strand stoel of door lekker te dobberen op een lucht bed in het zwembad in een vakantiehuis Toscane met privé zwembad. En als je het zonnen even beu bent spring je gewoon lekker het zwembad in om af te koelen.  Spreekt dit je wel aan boek dan nu een vakantie huisje bij BonoVivo.

Kom tot rust in het prachtige Toscane in Italië. Dobber lekker in het privé zwembad voor het huisje,  boek er een met een buiten keuken en kook de lekkerste gerechten. Ben je niet echt een persoon die graag stilzit ga er dan lekker op uit in de mooie omgeving. Bezoek het prachtige Florence of juist de toren van Pisa.

Ga je op je vakantie met je gezin, een groep vrienden of juist lekker met z’n tweetjes. Dit is allemaal geen probleem. Wij hebben veel verschillende huisje. Voor twee personen of juist voor een grote groep.

De huisjes zijn uitgerust met een keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer en een privé zwembad als extra optie kunt u ook nog kiezen voor een huisje met WiFi of een buitenkeuken om zo zelf heerlijke pastas te maken.

Geniet van het zonnetje op een lig stoel aan het zwembad of koel af in het zwembad zelf. Bezichtig de mooie steden en prachtige villas, tuinen en kerken. Of boek een huisje in de buurt van de kust om lekker te genieten van het bekende Italiaanse zand strand.

Spreekt dit je wel aan ga dan nu naar www.bonovivo.nl en boek je vakantie naar Toscane. Geniet van het mooie en maak er een vakantie van om nooit meer te vergeten.

Comments are closed.

Post Navigation