Stage buitenland HBO Stage buitenland HBOEen stage in het buitenland bij een HBO opleiding is iets wat iedereen zou moeten doen. Hier kun jij namelijk ongelofelijk veel leren over heel veel verschillende dingen. Zelf heb ik hier vooral voor gekozen om mijn taal te verbeteren. Mijn Engels is wel redelijk goed, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor wat verbetering. Vooral de zakelijke kant hiervan wil ik graag nog meer over weten. Hierin worden natuurlijk hele andere woorden gebruikt dan in het dagelijkse leven. Mijn studie is in de richting van communicatie en het liefst wilde ik daar ook iets mee gaan doen. Nu bestaat dat natuurlijk uit heel veel aspecten, maar ik vind bedrijfscommunicatie het allerleukste. Dit heb ik ook aangegeven tijdens mijn gesprek met de organisatie die dit allemaal voor mij regelt.

Ik heb er zin in

Do4Africa heeft mijn stage in het buitenland tijdens mijn HBO gevonden. Zij hebben heel veel connecties met bedrijven en projecten in Afrika. Dit continent sprak mij altijd al onwijs aan, maar ik had geen idee dat het mogelijk was om hier iets met mijn interesses te ondernemen. Je denkt al snel aan armoede en dergelijke, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Wel is het zo dat jij niet hoeft te verwachten dat jij een vergoeding krijgt, want de kans daarop is hier vrij klein. Mijn hogeschool reageerde erg goed op de keuze die ik had gemaakt. Inmiddels vlieg ik al over een maand en kan ik bijna niet meer wachten. Neem voor meer informatie eens een kijkje bij hen online!

Comments are closed.

Post Navigation