VakantielijstjeWanneer jullie geregeld mijn artikelen lezen zul je zien dat ik jullie veel tips mee geef omtrent vakantie bestemmingen. Vandaag heb ik er een ter voorbereiding van jouw vakantie. Vroeger had ik dan ook veel stress tijdens het inpakken van mijn koffer. Ik had namelijk altijd wel het gevoel dat ik iets zou vergeten. Wat ik toen deed was steeds voor mijzelf een lijstje maken met dingen waarvan ik zeker wist dat ik die mee moest nemen.

Toen ik eenmaal in het buitenland zat en mijn koffer aan het uitpakken was, merkte ik altijd wel op dat ik iets vergeten was. Vandaar dat ik toen er tijd online ging zoeken naar tips. Ik kwam toen uit bij de website meenemen.nl. Hier kun je eenvoudig een complete vakantielijstje maken. Deze wil ik dan ook graag met jullie delen.

Iedereen kan het gebruiken

meenemen.nl

Het fijne aan deze website is dat die gratis in gebruik is. Verder werkt die ook nog eens simpel. Je moet namelijk drie stappen invullen, namelijk:

  1. Bestemming
  2. Type vervoersmiddel
  3. Type vakantie

De bestemming spreekt natuurlijk voor zich. Wanneer je naar Portugal gaat, neem je andere spullen mee als dat wanneer je naar Afrika gaat. Verder hangt het ook af van hoe je gaat. Met het vliegtuig neem je andere spullen mee als een reis met de trein. Ook het type vakantie in verschillend voor de inhoud van de koffer en dus ook een ander vakantielijstje.

Ook voor festivals

wintersportJe kunt deze site overigens ook nog gebruiken voor festivals tips. Hier staan dan ook meerdere tips op wat je bijvoorbeeld mee kunt nemen wat betreft kleding. Zo is het ‘s avonds wel fijn om een warme trui te hebben. Ook voor pretparken staan er tips op.

Comments are closed.

Post Navigation