Welkom allemaal, vandaag ga ik het hebben over mijn vakantie van afgelopen zomer. Afgelopen zomer ben ik namelijk naar de Adriatische kust toegegaan. Ik heb hier samen met mijn vriendin echt een top tijd gehad. Voordat we hier geboekt hadden wisten we eigenlijk helemaal niet waar we naartoe wilden. Gelukkig kwamen we al snel uit op de website van Vivere Gustare. Op deze website vind je leuke vakantiebestemming, tevens kan je hier ook een hotel, appartement, of bijvoorbeeld vakantiehuisje boeken. Op deze website zagen wij veel leuke foto’s en feitjes over de Adriatische kust. We wilden altijd al een keer naar Italie gaan, en dit keer zouden we dat kunnen doen. Daarom boekten we al snel een prachtig vakantiehuisje op de website. We konden niet wachten, en achteraf kan ik jullie vertellen dat het veel te snel voorbij ging.

Een fantastische vakantie!

Het vakantiehuisje waar wij in zaten was echt fantastisch. Het huisje had de juiste faciliteiten en buiten dat hadden we ook een prachtig zwembad. We zaten dicht bij het strand, en konden hier dan ook dagelijks van genieten. We zijn lekker vaak wezen uiteten, en achteraf kan ik jullie vertellen dat dit echt een goede keuze was. Dit was een echte aanrader, en als ik jullie was zou ik maar eens een kijkje op de website nemen. Ik boek volgend jaar zomer in ieder geval via deze website.

Comments are closed.

Post Navigation