Een tijdje geleden vroeg mijn broer mij om advies. Hij is heeft een eigen bedrijf en is ondernemer. Hij wilde graag zorgen voor een leuk en gezellig bedrijfsuitje. Natuurlijk was ik bereid om mijn broer te helpen. Hij was opzoek naar iets wat goed is voor hun teambuilding. Ik ben gelijk opzoek gegaan naar iets leuks. Ik heb op het internet gezocht naar bedrijfsuitje Hoorn. Na een paar websites te zijn afgegaan kwam ik op iets leuks terecht. Ik kwam namelijk terecht op een site genaamd zeildagtocht.nl.  De website zag er heel mooi uit en het was ook overzichtelijk. Zo kon ik makkelijk alles overzien.

Een goede keuze

Ik ben gaan kijken wat voor dingen ze allemaal aanbieden. Ik kwam er al snel achter dat je verschillende soorten dingen kan doen. Zo kan je avondzeilen, geheel met een diner op het water. Er is ook een V.O.C tocht waar je kan kiezen tussen negen en elf uur varen. En daarna nog een rondleiding krijgt van een gids over de oude werkplaatsen. Als laatste is er een nautische zeiltocht waarbij je zelf kan zeilen met hulp. Ideaal om een goede teambuilding te creëren.  Dit is iets voor mijn broer dacht ik meteen. Ik heb hem geïnformeerd en de rest aan hem gelaten. Hij vond het een erg goed idee. Hij heeft contact opgenomen en een datum geprikt. Alles verliep erg makkelijk. Ondertussen is mijn broer weer terug van het bedrijfsuitje in Hoorn. Hij was erg tevreden, ze hebben het erg naar hun zin gehad en dat was natuurlijk de bedoeling.

Comments are closed.

Post Navigation