Weer een nieuwe dag, Weer een nieuw stukje voor jullie! Ik heet jullie allemaal weer welkom voor de nieuwe lezers mijn naam is mark. Ik behandel hier vaak verschillende onderwerpen en vandaag gaat het over een vakantie via Bed and Breakfast Bonaire. Ik zal even meteen met de deur in huis vallen de vakantie die ik afgelopen zomer heb gehad met deze organisatie was in een woord geweldig! Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier op ben gekomen. Mijn vriendengroep en ik waren op het idee gekomen om met iedereen op vakantie te gaan naar een lekker warm land, en dan ook het liefst zo ver mogelijk. Zo zijn we dus op Bonaire gekomen dit trok ons allemaal heel erg. 

Na dat de plek bekend was werd het tijd om een leuke accommodatie te vinden!

Het koste heel veel tijd en moeite om ook nog eens een leuke accommodatie te vinden. Aangezien iedereen iets anders nodig heeft en je dus op elkaar moet afstemmen wat de beste plek is. Zo hebben we dus veel reisorganisaties bezocht maar konden die ons helaas niks aanbieden, tot dat we Bed and Breakfast Bonaire tegen kwamen. We hebben van tevoren foto’s gekregen van het hotel en het zag er echt heel erg gaaf uit! Het zwembad zag er geweldig uit en de rest van de faciliteiten waren ook top. We zijn hier voor gegaan en we hebben de beste vakantie ooit gehad ik zou het zo over willen doen!

Comments are closed.

Post Navigation